Voice Over jong geluid 

Vraag een gratis stem demo aan!


Ben je opzoek naar een Voice Over jong geluid? 

 

Een jong geluid kan altijd goed ingezet worden voor verschillende commercials, radio commercials, online en web commercials, telefonie en voor voicemails. Een jong geluid klinkt fris en mensen worden er blij van.
Wat ik vaak terug hoor is dat een jong geluid oppeppend werkt, wanneer mensen moeten wachten in een wachtrij ervaren ze dit als minder erg, dan wanneer ze door een computerstem te woord worden gestaan.

Ook voor bedrijfsfilms en animatiefilms kan een jong geluid goed werken. Vaak worden er in animatie bijvoorbeeld ook animaties gemaakt van jonge mensen, tieners of kinderen. Een jong geluid kan daarom een hele goede match zijn.

Voor dubbing en nasynchronisatie komt een jong geluid ook goed van pas.

Ik vind het heel leuk dat ik veel kanten op kan met mijn stem en veelzijdig inzetbaar is.

Ik kan alles inspreken vanuit mijn thuisstudio in Amsterdam en gebruiksklaar aanleveren.

Ook kom ik uiteraard naar locatie.
Een proef opname ontvangen van een jong geluid?
Klik dan hier.

zo hoort u gelijk of we een match zijn! 

Waarom je voor Marjolein moet kiezen 

  • NBinnen 24h
  • NKosteloze proefopname

Waar ik te horen ben

Benieuwd? Let’s get in touch!

Reviews van klanten

Erg blij met het goede werk van Marjolein.

Zeer enthousiast en deskundig!
Zeker een aanrader.

 

Erin

Editz

Marjolein

is open, toegankelijk en zeer professioneel.

Fijn om mee samen te werken!

 

Bram

Smallenbroek