Voice-over voor uw Telefonie

 

Het allereerste contact met een klant is meestal telefonisch en een eerste indruk? die maak je maar 1 keer.
Op zoek naar een professionele stem voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld voor een Interactive Voice Response (IVR) systeem, telefooncentrale en/of (zakelijke) voicemail? Ik spreek het graag voor u in.

Zakelijke voicemail
Voor al uw medewerkers een ingesproken voicemail met dezelfde stem, boodschap en op naam.Dit klinkt zeer professioneel, is een kleine investering en zorgt voor een professionele uitstraling. Zo klinken de voicemails van het bedrijf Quality Tie & Quality Tailors:

Voicemail voor particulieren
Ook voor een privé-telefoon is het mogelijk om een duidelijk ingesproken voicemail te hebben. Van zakelijke toon tot meer informeel, alles kan. Beluister onderstaande de voicemail voor particulieren of bel voor een live voorbeeld : 06-22974579

Tone-of-voice
Is uw bedrijf zakelijk of wat informeler? Wilt u een warme, sympathieke of meer zakelijke eerste indruk? Kiest u voor een zakelijke tekst, waarin de u-vorm wordt gebruikt dan zal de toon helder en zakelijk zijn. Kiest u voor de ‘je’ vorm, dan wordt de toon jonger en frisser. Aan u de keuze, ik zorg graag voor een herkenbare stem die het beste bij uw bedrijf past

Telefooncentrale – (IVR) Systeem & Voicemail
Op het moment dat een klant uw bedrijf belt, is het belangrijk dat de klant meteen professioneel en vriendelijk te woord wordt gestaan en zo nodig doorverbonden wordt met een medewerker van het bedrijf. Iedereen geeft er de voorkeur aan dat een en ander zo soepel en snel mogelijk verloopt en men tevens luistert naar een prettige stem.

Ik help u graag om ‘nooit meer onbereikbaar te zijn’, betrouwbaarheid en professionaliteit uit te stralen met uw professionele voicemail en een unieke tone-of-voice te bepalen passend bij uw bedrijf.

Demo’s