Heb je een vraag of een heel tof idee?

Marjolein van der Kist professioneel voice-over

Van kleine bedrijven tot topmultinationals

Op zoek naar een voice-over met een fris, positief stemgeluid die jouw boodschap precies overbrengt zoals jij dat wilt? Die met je meedenkt, hoge kwaliteit audio levert met 100% op tijd garantie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je herkent mijn stem van o.a. Lays, Coca-Cola en VINTED. Als ervaren voice-over en expertise in de psychologie weet ik wat werkt.

Ik ga niet voor minder, Dat weet je, voel je èn dat hoor je

Portfolio

Een greep uit mijn voice-over carrière. Klik op de video om de clip te bekijken!

Audioclips

Voice reel 2022

Lays TV Commercial

Forensische zorg video

Combinatie Voicemail + IVR

Instruction English

Reel bekende merken

Mijn stem

Klanten schrijven in recensies mij kenmerkend te vinden voor mijn hoge kwaliteit audio, snelle leveren, mijn prettige stemgeluid, positiviteit en prettige communicatie:
door goed te luisteren naar de wensen van de klant en te leveren middels 100% inzet.

Je herkent mijn stem van de Lays en Coa-cola commercials op radio, tv en online.
Ook kun je mijn stem herkennen wanneer je in contact bent geweest met kleinere bedrijven, bijvoorbeeld toen je belde om een afspraak te maken met de tandarts, het dierenasiel belde toen dat nodig was of in de zomer toen je een airco wilde kopen 😉

Ik werk met kleine bedrijven tot topmultinationals.
Ik spreek jouw boodschap in voor commercials, radio, online of op televisie.
Ik loods je met plezier door een keuzemenu, ik verbind je door! óf ik laat je nog eventjes in de wacht staan.. straight to voicemail.. gebeurt ook weleens. 

Inspreken is mijn passie! en dat doe ik met heel veel plezier!

Wat ik allemaal inspreek?
TV-Commercials Radio reclames Telefoonsystemen Bedrijfsvideo’s Engelstalige video’s Animatievideo’s Voicemails E-learning projecten noem maar op!

Van kleine bedrijven tot Topmultinationals, ik werk met allemaal samen.

Altijd is mijn inzet 100%, of het nu is voor Coca-Cola, Lays en VINTED of het inspreken van de plaatselijke bakker of bloemist. Het resultaat is 100%.

Naast commercials (op radio, tv en online), spreek ik IVR-systemen, welkomstberichten en voicemails in, animatie- en bedrijfsfilms, e-learning projecten en video’s in de Engelse taal.

Hier hoor je mijn stem vaker:

Waarom werken met Marjolein?

Werken met mij betekent vanaf moment 1 heel simpel:
Je weet waar je aan toe bent in zowel de kosten als in de verwachtingen.

Waarom blijven sommige boodschappen in video’s en reclames wèl hangen en anderen eigenlijk niet? Boodschappen zó overbrengen dat ze worden begrepen, worden onthouden én een blijvende impact hebben met als doel het gedrag of de mening te beïnvloeden, dat is wat je wilt. Ik kan je daarbij helpen!

Als ervaren voice-over met een fris positief stemgeluid èn mijn expertise in de psychologie

Geïnteresseerd in mijn stemgeluid voor jouw project en direct weten wat ik voor je kan betekenen?

Duidelijke communicatie

Klanten schrijven in reviews mij kenmerkend te vinden door mijn duidelijke, heldere en vriendelijke manier van communiceren. Ik luister naar de wensen van de klant en geef duidelijk aan wat ik kan betekekenen. Vaak gaat dit telefonisch waar we het project doorspreken. Maar mocht de voorkeur uitgaan voor digitaal, dan doen we dat.
Alle informatie zet ik in een duidelijk overzicht met een offerte, deadlines en verwachtingen. Zodat de klant weet waar die aan toe is en er naderhand geen verassingen zijn.

Extra service

Wat ik teruglees van klanten is dat mijn expertise in de psychologie van grote bijdrage is. Naast de high-end audio en mijn duidelijke communicatie betekent werken met mij een extra service. Naast mijn acteeropleiding en cursussen op het gebied van stem heb ik namelijk een bachelor Psychologie op zak. Deze expertise pas ik dan ook toe tijdens een samenwerking. Wat is het uiteindelijke doel? de doelgroep? en welke tone-of-voice past daar het beste bij? Een kleine twist in een tekst waardoor de boodschap net meer overtuiging krijgt en jouw project dus nèt die extra service. Zie het als een cadeautje van mij voor jou.

100% inzet

Van privé-personen, MKB bedrijven tot topmultionationals, ik werk met allemaal samen.

Of het nu voor Coca-Cola is, een instructievideo of het inspreken van een voicemail voor de plaatselijke bakker of bloemist, mijn inzet is 100% en het resultaat is dan ook optimaal. Elke klant behandel ik zoals ik zelf behandeld zou willen worden en daarom lever ik ook geen werk af waar ik niet achter sta.
Minder dan 100% inzet daar doe ik niet aan. Dat weet je, dat voel je èn dat hoor je.

100% Altijd op tijd

Op het moment klanten mij contacteren hebben ze vrijwel altijd het materiaal ‘gisteren’ al nodig. Ik vind het daarom belangrijk om hier op in te kunnen spelen en denk daarom graag mee met d eklant om het snel te kunnen leveren. Snel schakelen is daarom belangrijk; vrijwel altijd binnen 1 dag kan het door mij ingesproken worden. Geen spoed? Dan heb je de bestanden alsnog binnen 24 uur.En mocht nou zo zijn dat ik door drukte de deadline niet kan halen,  dan zal dit vanaf het begin duidelijk zijn.

Wat anderen zeggen over mij

Meer weten over mijn diensten, tarieven of heb je een tof idee? Neem dan contact met mij op!

Liever bellen of WhatsAppen?

Ⓒ 2024 – Marjoleinvanderkist.nl

Gratis een demo laten inspreken?

Benieuwd hoe ik echt klink? Laat je gegevens achter en ik spreek geheel gratis en vrijblijvend een demo voor je in.!

Selecteer tone of voice: