Heb je een vraag of een heel tof idee?

Marjolein van der Kist:
professioneel voice-over.

Voor kleine bedrijven tot topmultinationals.

Ben je op zoek naar een voice-over met een fris stemgeluid, positivieteit én enthousiasme voor jouw radio, TV of Internet commercial? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik luister naar alle wensen van de klant en door mijn inlevingsvermogen komen de commercials overtuigend over. 

Ik ga niet voor minder. Dat weet je, voel je èn dat hoor je.

 
 
Mijn stem "in a nutshell"

Klanten schrijven in recensies mij kenmerkend te vinden voor mijn hoge kwaliteit audio, snelle leveren, mijn prettige frisse stemgeluid, positiviteit, enthousiasme en prettige communicatie: door goed te luisteren naar de wensen van de klant en te leveren middels 100% inzet.
Ik ga niet voor minder. Dat weet je, voel je èn dat hoor je.

Je herkent mijn stem van de Lays commercials op radio, tv en online. Coca-Cola commercials, en Vinted spots! Ook kun je mijn stem herkennen wanneer je in contact bent geweest met MKB bedrijven, bijvoorbeeld toen je belde om een afspraak te maken met je tandarts of schilder, het dierenasiel toen dat nodig was of in de zomer toen je een airco wilde kopen.

Ik loods je met plezier door een keuzemenu, ik verbind je door! of laat je nog eventjes in de wacht staan.. straight to voicemail.. gebeurt ook weleens. 

Inspreken is mijn passie! en doe ik met heel veel plezier.

Portfolio

Een greep uit mijn voice-over carrière. Klik op de video om de clip te bekjken!

Audioclips

Voicemail voorbeeld

Welkom KPN Zakelijk

Forensische zorg

Korte reel

Katja TV commercial

Corporate voice

Ik ben stemactrice voor commercials spreek voicemails in werk graag voor kleine én grote bedrijven ben de stem in bedrijfs- en animatiefilms werk mee aan e-learing projecten ben ook nog eens Engelstalig

Van kleine bedrijven tot Topmultinationals, ik werk met allemaal samen.

Altijd is mijn inzet 100%, of het nu is voor Coca-Cola, Lays en VINTED of het inspreken van de plaatselijke bakker of bloemist. Het resultaat is 100%.

Naast commercials (op radio, tv en online), spreek ik IVR-systemen, welkomstberichten en voicemails in, animatie- en bedrijfsfilms, e-learning projecten en video’s in de Engelse taal.

Waar je mijn stem vaker hebt gehoord:

Waarom werken met Marjolein?

Werken met mij betekent vanaf moment 1 heel simpel: Je weet waar je aan toe bent! Wat ik ook veel terug hoor van klanten is dat mijn psychologie kennis bijdraagt aan het eindproduct. Naast de high-end audio betekent werken met mij een stapje extra! Naast mijn acteeropleiding, cursussen en workhops op het gebied van stem heb ik tevens een bachelor Psychologie op zak. Met deze kennis en ervaring zet ik naast het leveren van audio een stap verder.

Wat is het uiteindelijke doel van het product? de doelgroep? Welke tone-of-voice past daar het beste bij en waarom? Een kleine twist in een tekst of een synoniem, dàt extraatje. Noem het een psychologisch effect, waardoor mensen nog meer worden aangesproken en jouw project nèt dat extraatje krijgt.

Duidelijke communicatie

Heldere afspraken en verwachtingen. Klanten schrijven in reviews mij kenmerkend te vinden voor mijn hoge kwaliteit audio, positiviteit, snelle levering, enthousiasme en prettige communicatie, door goed te luisteren naar de wensen van de klant en te leveren middels 100% inzet

Extra service

Wat ik ook veel terug hoor van klanten is dat mijn psychologie kennis bijdraagt aan het eindproduct. Naast de high-end audio betekent werken met mij een stapje extra! Naast mijn acteeropleiding, cursussen en workhops op het gebied van stem heb ik tevens een bachelor Psychologie op zak. Met deze kennis en ervaring zet ik naast het leveren van audio een stap verder. Wat is het uiteindelijke doel van het product? de doelgroep? Welke tone-of-voice past daar het beste bij en waarom? Een kleine twist in een tekst of een synoniem, dàt extraatje.. noem het een psychologisch effect, waardoor mensen nog meer worden aangesproken en jouw project nèt dat extraatje krijgt.

100% kwaliteit

Door mijn high-end studio lever ik altijd 100% kwaliteit audio. Live mee luisteren / regie? alles is mogelijk.

Duidelijke communicatie

Heldere afspraken en verwachtingen. Klanten schrijven in reviews mij kenmerkend te vinden voor mijn hoge kwaliteit audio, positiviteit, snelle levering, enthousiasme en prettige communicatie, door goed te luisteren naar de wensen van de klant en te leveren middels 100% inzet

Extra service

Wat ik ook veel terug hoor van klanten is dat mijn psychologie kennis bijdraagt aan het eindproduct. Naast de high-end audio betekent werken met mij een stapje extra! Naast mijn acteeropleiding, cursussen en workhops op het gebied van stem heb ik tevens een bachelor Psychologie op zak. Met deze kennis en ervaring zet ik naast het leveren van audio een stap verder. Wat is het uiteindelijke doel van het product? de doelgroep? Welke tone-of-voice past daar het beste bij en waarom? een kleine twist in een tekst of een synoniem, dàt extraatje.. noem het een psychologisch effect, waardoor mensen nog meer worden aangesproken en jouw project nèt dat extraatje krijgt.

100% kwaliteit

Door mijn high-end studio lever ik altijd 100% kwaliteit audio. Live mee luisteren / regie? alles is mogelijk.

Wat anderen zeggen over mij

Mij als voice-over boeken?

Meer weten over mijn diensten en tarieven of heb je een tof idee? Neem dan contact met mij op!

Ⓒ 2022 – Marjoleinvanderkist.nl